FOK!ker wordt van fiets getikt, politie weigert aangifte op te nemen

Een FOK!ker die gisteren van zijn fiets werd getikt door een asociale automobilist die van links kwam en daarna doorreed kwam vanmorgen van een koude kermis thuis toen hij aangifte wilde doen van het voorval. De politie weigerde namelijk om de aangifte op te nemen want: de automobilist was na het ongeval wel even uitgestapt en dus betrof het geen gevalletje ‘verlaten plaats ongeval’ volgens de agente die de aangifte weigerde op te nemen.

Dat de bestuurder van de auto vervolgens, zonder zichzelf bekend te maken, weer instapte en wegreed doet daar volgens de politie niets aan af. Omdat de FOK!ker zo slim was geweest om het kenteken te noteren wilde de agente hem wel tegemoetkomen door de kentekenhouder te vragen om contact te zoeken met zijn slachtoffer. Mocht de asomobilist dat niet doen, dan is ze zo coulant om alsnog een aangifte op te nemen aldus de FOK!ker in kwestie, die vermoedt dat de agente gewoon geen zin had in de rompslomp die een officiële aangifte met zich meebrengt. 

De schade voor de FOK!ker in kwestie? Een dikke kapotte knie. De schade aan de fiets viel mee, een scheve lamp en een verbogen spatbord, wat inmiddels al weer hersteld is. Maar die knie doet volgens hem nog steeds 'verschrikkelijk veel zeer'. 

FOK!ker van fiets getikt, politie weigert om aangifte op te nemen (Foto: FOK!)
FOK!ker van fiets getikt, politie weigert om aangifte op te nemen (Foto: FOK!)