Dunkin Donuts in Eindhoven overvallen

De schrik zit er nog goed in bij de twee medewerkers van de Dunkin Donuts aan de Piazza in Eindhoven. Maandagavond werden zij opgeschrikt door een overvaller met een vuurwapen. De man wist een geldbedrag buit te maken. De recherche is een onderzoek begonnen en zoekt getuigen.

Bij de winkel liep gisterenavond rond 21.05 uur een negroïde man binnen. Hij gooide een bruine Primark tas op de balie en richtte daarbij een vuurwapen op de medewerkers. Ze moesten geld afgeven en wanneer hij dat heeft, vlucht hij de winkel uit. Hij is rond de 40 - 45 jaar, 1.90m lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte, halflange jas met capuchon en had opvallend uitstekende jukbeenderen.

Een woordvoerder van de politie: "In de omgeving is uitvoering uitgekeken naar de dader, maar van hem ontbreekt ieder spoor. Camerabeelden van de winkel worden uitgekeken door rechercheurs. Ook camerabeelden van de camera’s die in de Eindhovense binnenstad hangen worden opgevraagd en bekeken op bijzonderheden. We hebben al met diverse getuigen gesproken. Maar mogelijk zijn er nog meer mensen die iets weten en die wij nog niet hebben gesproken."

Getuigen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000. Ook kan het tipformulier op de website gebruikt worden om informatie achter te laten.

Dunkin Donuts in Eindhoven overvallen (afbeelding: Politie.nl)
Dunkin Donuts in Eindhoven overvallen (afbeelding: Politie.nl)