FOK! Wat een weer: lekker zonnig

Vandaag is het zonnig en na een koude start met op meerdere plaatsen lichte vorst wordt het vanmiddag bijzonder zacht voor de tijd van het jaar. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 14°C in het noorden tot lokaal 18°C in het zuiden en zuidoosten. Op de Wadden wordt het maximaal 10°C. De wind is zwak en veranderlijk.

De nacht naar dinsdag verloopt helder, wel is er op meer plaatsen kans op een ondiepe mistbank. De minimumtemperatuur ligt tussen de +2°C aan de kust en plaatselijk -3°C landinwaarts. De zwakke wind komt uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdag overdag is er weinig verandering, mogelijk wordt het nog een fractie warmer. De maximumtemperaturen liggen op veel plaatsen boven 15°C, in het zuiden en zuidoosten is een plaatselijke 19°C mogelijk. Op de Wadden blijft de maximumtemperatuur rond 10°C steken. (Bron: KNMI)

Honden hebben pret in Mar del Plata in Argentinie, bij ruim meer dan 30 graden.  (Foto: Flipsen)
Honden hebben pret in Mar del Plata in Argentinie, bij ruim meer dan 30 graden. (Foto: Flipsen)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.