Vrouw neemt bier tegen de stress na neermeppen man

De politie heeft afgelopen nacht een 31-jarige vrouw opgepakt in Breda vanwege huiselijk geweld. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding binnen dat er op een adres in de Stationsbuurt om een ambulance werd gevraag na een ruzie. Eenmaal ter plaatse bleek dat de vrouw, afkomstig uit Hoeven, de 64-jarige bewoner zowel met de vlakke hand als gebalde vuist op zijn hoofd had geslagen. 

Het slachtoffer had een flinke bult op zijn voorhoofd en zag er versuft uit, terwijl de vrouw blauwe knokkels en verwondingen aan haar rechterhand had. Volgens de politie waren ze beide onder invloed van alcohol; er stonden meerdere (geopende) halve liters bier in de woning. Omdat de man steeds trager en moeilijker begon te spreken vond het ambulancepersoneel het nodig om de man ter observatie naar het ziekenhuis te transporteren. 

De vrouw werd ambtshalve aangehouden door de politie. Voordat ze werd aangehouden vond ze het vanwege de stress nodig om nog even snel wat slokken bier naar binnen te gieten, zo meldt de politie. 

Vrouw neemt bier tegen de stress na neermeppen man (Foto ter illustratie: Pixabay)
Vrouw neemt bier tegen de stress na neermeppen man (Foto ter illustratie: Pixabay)