Seksjuf vreest bajes: 'bang dat ze me verscheuren'

De  27-jarige voormalig docente Brittany Zamora uit Arizona die vorig jaar een 13-jarige leerling oraal bevredigde en seks met hem had, onder meer in haar auto en in het klaslokaal, is bang voor de bajes. Dat blijkt uit het gesprek tijdens het verhoor dat agenten, getooid met bodycams, haar afnamen. Zo wordt duidelijk dat ze zich zorgen maakt  om haar veiligheid achter de tralies: ik ben 'klein, ze zullen me verscheuren'.

De video bevat ook gesprekken met de ouders van de jongen, die van mening zijn dat hun zoon zijn onschuld verloor tijdens de ontmoetingen met Zamora die plaatsvonden tussen februari en maart. Zamora en de tiener wisselden ook naaktfoto's uit. "Zijn jeugd is weg," vertelde de vader van de jongen aan de politie. "Hij is 13." De moeder van de jongen vertelde de politie ook dat haar man hun zoon botweg vroeg of hij seks had gehad met Zamora, waardoor hij hun ergste angsten bevestigde. "Hij zei: 'Ja,'" zo vertelt de moeder van de jongen. 

De partner van Brittany steunt zijn vrouw door dik en dun: "Brittany is volwassen. Zij is de beste, beste persoon die ik ooit heb gekend." De ouders van Brittany vragen om genade voor hun dochter. Zij zijn van mening dat 'de leeftijd van de jongen niet veel waarde mag hebben'. Zamora moet in mei voor de rechtbank verschijnen.