FOK! Wat een weer: Zorgelijk?

Hallo!  

Ja, gisteren was natuurlijk een dag om door een ringetje te halen. Daar hoef ik weinig aan toe te voegen. Ik vind het persoonlijk heerlijk zo, ik rekende al op de eerste onweersbui. . Maar alle gekheid, zoals alle kaarten er nu bij liggen is dat toch wel een patroon wat we vorig jaar ook al zagen. Aanhoudende hogedruk met (veel) te warme temperaturen voor de tijd van het jaar. Vinden jullie dit weer fijn? Willen jullie liever normaal, of gewoon nog winterweer. Laat het weten in de comments!  

Vandaag kunnen er wel wat wolkenvelden voorkomen in het westen en noorden, maar voor de rest is het weer zonnig en droog. Het wordt wel ietsje 'frisser' dan vrijdag, maar alsnog zit je met met maxima van 8 graden op de Wadden en 14 in Limburg, maar ik denk dat daar nog wel een graadje bijkomt. Er staat weinig wind.

Zondag opnieuw zonnig en weer een graadje warmer.

Op dinsdag en woensdag komt er meer bewolking, koelt het wat af, en kan er een buitje vallen. Daarna komt de hogedruk weer in volle sterkte terug en loopt ook het kwik dus weer op.

Fijn weekend!  

Een bos met de zon erbij (Foto: DJMO)
Fantastisch weer om in het nog kale bos te wandelen. Lente?  (Foto:DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.