NBA: Pelicans met winst op Thunder richting All-Star-pauze, Knicks winnen éindelijk

De basketballers van de New Orleans Pelicans hebben hun laatste NBA-wedstrijd voor de All-Star-pauze gewonnen. In eigen huis won de ploeg van de Oklahoma City Thunder: 131-122.

De wedstrijd ging één helft gelijk op, waarna de thuisploeg in het derde kwart een gat sloeg. Dat kon OKC niet meer dichten, ondanks 44 punten van Russell Westbrook, en de winst ging naar de Pelicans, waar Julius Randle goed was voor 33 punten en 11 rebounds.

De New York Knicks wonnen op bezoek bij de Atlanta Hawks met 91-106, waarmee ze éindelijk hun reeks nederlagen doorbraken. De Knicks verloren achttien keer op rij, de slechtste reeks uit de geschiedenis van de ploeg.

De Orlando Magic won voor de vijfde keer op rij, maar doorbrak wel een reeks van dertien nederlagen tegen de Charlotte Hornets. In Orlando werd net 127-89 voor de dominante thuisploeg.

De All-Star-pauze begint met Team World tegen Team USA op vrijdagnacht (Nederlandse tijd). Zondagnacht spelen Team LeBron en Team Giannis tegen elkaar in de All-Star Game, waarna het reguliere seizoen op de 21e weer verder gaat.

De beste plays van de avond (Bron: YouTube)