Zeg het met bloemen: pleur op!

Relaties zijn er om uit te maken, maar leuk is het nooit. Het initiatief Pleurop is dan ook nieuw leven ingeblazen om jouw relatie gemakkelijker uit te maken. Naast het sturen van het welbekende pakket dode bloemen, kunnen toekomstige vrijgezellen vanaf dit jaar o.a. een workshop uitmaken volgen, een stinkend luchtje sturen of een pechvogel in het buitenland dumpen.

Pleurop helpt om het uitmaken soepeler te laten verlopen. En welke dag is daar nou meer geschikt voor dan de droevigste dag van het jaar: Valentijnsdag. “Wij geloven dat het uitmaken van een (slechte) relatie een stap dichterbij de juiste liefde is,” aldus Max Pater van Tosti Creative, het initiatiefnemende bureau achter Pleurop. Vanaf dit jaar is Pleurop dan ook in heel Nederland beschikbaar.

Tot voor kort was het mogelijk om via Pleurop enkel dode bloemen of een stomme brief te versturen om er een punt achter te zetten. Vanaf dit jaar zijn er nieuwe mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld duidelijk wat je van je partner vindt met een stinkend luchtje (in de geuren visolie en azijn).

Voor wie het persoonlijk wil maken is er een workshop ‘uitmaken’. Deelnemers aan de workshop krijgen alle do’s and dont’s te horen als het gaat om het dumpen van je vriend of vriendin. En ‘s avonds wordt op 14 februari gevierd dat het uit is tijdens het Pleurop Singles Feest in Amsterdam.

Sinds dit jaar maken ook de Duitsers dankbaar gebruik van de uitmaakdienst. In Duitsland is het deze week ook mogelijk je toekomstige (ex)geliefde te dumpen met een verlept boeket of een stomme brief.

Ben je klaar om er een punt achter te zetten? Ga naar pleuropbloemen.com en stel je pakket samen. Bestellen kan t/m woensdag 13 februari 14.00 uur. Dan weet je zeker dat jij kan genieten van een vrijgezellige Valentijnsdag.

Zeg het met bloemen: pleur op! (Foto: Pleurop)
Zeg het met bloemen: pleur op! (Foto: Pleurop)