Apex Legends nu te downloaden

Vanmorgen nog een gerucht, inmiddels aangekongdid. Apex Legends is een Battle Royale-titel binnen het Titanfall-universum en is per direct gratis beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Apex Legends is een squad-based Battle Royale, waarin groepen van drie het tegen elkaar opnemen. Voor je een match begint kies je één van acht unieke personages met eigen vaardigheden. Zo kan Bloodhound vijandelijke activiteit waarnemen op de map en kan Lifeline teamgenoten genezen.

Verder kent de game een nieuwe manier van landen op de map middels het Jumpmaster System en is het op bepaalde locaties mogelijk om dode ploeggenoten terug te brengen. Het inventarisatiesysteem moet ervoor zorgen dat de juiste gear aan de juiste wapens wordt gekoppeld.

Net als andere Battle Royale-games krijgt ook Apex Legends een Battle Pass met cosmetics. De eerste hiervan staat gepland voor maart. Daarnaast kun je een Founder's Pack of Starter's Pack kopen met daarin in-game valuta en enkele exclusieve cosmetics. De game kun je via deze link toevoegen aan je account of natuurlijk via Origin zelf..