Moslims vinden Nike Air Max op aloë vera lijken

Het altijd zo vredige volk, de moslims, beginnen hun geloof inmiddels wel erg serieus te nemen. Velen zijn namelijk volop bezig met het daadwerkelijk 'vinden van Allah'. Echter, niet op de manier zoals dat ongetwijfeld ergens in de Koran zal staan.

Vinden Christenen nog wel eens een beeltenis van Jezus in brood, in een koekepan, in een baby echo, een kitkat, of in Jared Letho, moslims beginnen Allah nu eindelijk in het dagelijks leven overal op te merken. Waar Christenen vaak de spot drijven met een beeltenis van hun gekruisigde heiligheid in een alledaags voorwerp, raken moslims direct van streek zodra ze ook maar iets van Allah opmerken en tegelijkertijd begint hun o-zo bekende tolerantie flink te tanen.

Lees ook: moslims vinden Allah op aloë vera lijken

De erg snelle sportschoenen van Nike en dan voornamelijk het type Nike Air 720 zijn blijkbaar erg populair onder moslims. De nieuwe Nike Air Max-schoenen blijken volgens duizenden moslims echter 'lasterlijk en beledigend', want als je goed op de zool van de sportschoenen kijkt, kan je de naam van Allah lezen. Oftwel, Air Max op zijn kop leest als Allah en op Allah lopen....dat kan écht niet meer in 2019.

Dus wollah, direct wordt er weer een petitie op poten gezet om de verkoop van deze schoenen te verbieden, want dit is uiteraard ongehoord expres en kwetsend bedoeld door de schoenengigant en daar past blijkbaar maar één middel tegen.

De verbiedpetitie is al door iets meer dan zesduizend boze moslims ondertekend, waaruit blijkt dat dit gedrag van Nike nog nét niet stuitender gevonden wordt dan de uitspraak 'minder, minder, minder' door Geert Wilders, die iets meer dan 6400 aangiftes aan zijn broek kreeg. Complimenten Geert.

Nah, één ding kunnen we hieruit wel concluderen en dat is dat klanten van Marks & Spencers hun kont afvegen met iets dat op Air Max lijkt...volgende week weer een nieuwe verontwaardiging?