Stewardess veegt kont opgewonden passagier

Een stewardess van luchtvaartmaatschappij EVA Air heeft een passagier van één van hun vluchten aangeklaagd vanwege seksuele intimidatie. De corpulente passagier moest namelijk op het toilet 'geholpen' worden en de dikkerd genoot daar met volle teugen van, aldus de oosterse schone.

De vlucht ging van Los Angeles naar Taiwan en twee uur na het opstijgen met nog tien uur te gaan, wilde de aan een rolstoel gekluisterde man van rond de tweehonderd kilo naar het toilet en daar had hij enige hulp bij nodig. Aangezien EVA Air geen stewards aan boord had, besloten drie stewardessen de man te begeleiden. In het toilet aangekomen vroeg de man dames echter om zijn broek en onderbroek naar beneden te trekken, omdat hij een blessure aan zijn hand had.

Met frisse tegenzin hielpen de stewardessen de man waarna zij discreet de toiletdeur sloten. De man begon hevig te protesteren en zei dat de deur vooral open moest blijven, omdat hij anders 'niet kon ademen'. Tijdens de tirade was het geslachtsdeel van de gezellige dikkerd constant zichtbaar, zo stond in de aangifte.

Het was daarmee nog niet klaar. Niemand houdt ervan om na het poepen de broek direct weer omhoog te hijsen. Er moest nog geveegd worden. Dat ging de stewardessen dan toch wel te ver, maar na een tijdje besloot één dame de latex handschoen op te pakken en de man hygiënisch zijn reis te laten vervolgen.

Tijdens het afvegen begon de man spontaan te kreunen en fluisterde hij zachtjes "dieper, dieper". De man leek ook niet overtuigd van de schoonmaakkwaliteiten van de vrouw en eiste dat ze het nogmaals zou doen. De vrouw voelde zich danig vernederd, vandaar de aanklacht tegen de man.

Na enig onderzoek bleek de man eerder ook al betrokken te zijn geweest bij een twijfelachtig incident, want in 2018 had hij al eens in zijn broek gepoept. Er wordt nu opgeroepen tot het verplicht meenemen van een begeleider, indien gehandicapten met lange vluchten willen vliegen.

De vliegmaatschappij ontkent dat er geen stewards aan boord waren en de werknemers mogen wensen van passagiers weigeren indien zij zich daar niet lekker bij voelen. EVA Air steunt de stewardess in haar strijd tegen de poepende man met de gevoelige anus.