'Bloedsuperwolfmaan begin van einde der tijden'

Bijzondere natuurverschijnselen roepen altijd weer vreemde gedachten op bij sommige mensen. Zo ook de bloedsuperwolfmaan van vanacht.

Volgens Mark Biltz en Paul Begley is hiermee het einde der tijden ingeluid. Hoe precies? Dat weten de heren zelf ook niet helemaal. Begley zegt er dit over: "Dit soort onheilspellende voortekenen van de apocalyps maken duidelijk dat ons een ramp van cataclysistische proporties te wachten staat."

Wel wil hij nog kwijt dat het einde der tijden morgen al bereikt kan worden. Maar het kan ook nog even duren, maar de VS gaan het in ieder geval binnen tien jaar merken.

Volgens de heren speelt de Amerikaanse president Trump een grote rol. Op diens geboortedatum, 14 juni 1946, was er eveneens een bloedmaan te zien boven de aarde, de bloedmaan van vannacht was exact twee jaar na zijn inauguratie toen hij exact 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud was. Dat kan volgens de heren geen toeval zijn. Ook de Joden en Israel spelen een belangrijke rol. Maar hoe? Dat wordt niet echt duidelijk.

De oplossing volgens beide heren? Koop hun boek en kalender via Amazon.