Maaltijdbezorger van portemonnee beroofd

Zaterdagavond is een maaltijdbezorger (22) van zijn portemonnee beroofd in een tunneltje aan het Tunnelpad in Bergen op Zoom. Hij is daarbij licht gewond geraakt.

Het slachtoffer was omstreeks 18.15 uur met een bedrijfsscooter op pad. Achterop zit een warmhoudbak voor maaltijden. Op het moment dat hij door het fietstunneltje rijdt, springt er ineens een man vanuit de bosjes voor zijn scooter. Als het slachtoffer stopt, wordt hij gedwongen om zijn portemonnee af te geven. Om zijn woorden kracht bij te zetten slaat de belager een paar maal op de helm en de kaak van de maaltijdbezorger. Zodra hij de buit binnen heeft, rent de man weg richting de Zwitserlandstraat.

Signalement
Het slachtoffer omschrijft de dader als volgt: ongeveer 30 jaar oud met een normaal postuur en een geschatte lengte van 1,75 m. Op het moment van de overval draagt deze een zwartkleurige gewatteerde jas met een capuchon over zijn hoofd. Verder is bekend dat hij een zware stem en een Hollands accent heeft.

Heb je informatie?
De politie is op zoek naar mensen die omstreeks 18.15 uur iets verdachts hebben gezien in of in de directe omgeving van het fietstunneltje aan het Tunnelpad in Bergen op Zoom. Heb je iets gezien? Dan maak je de politie blij als je ze belt op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Je mag ook whatsappen naar nummer 06-12007006.