Vermiste man na eenzijdig ongeval terecht

Bij een eenzijdig ongeval aan de Parkweg in Voorburg, nabij het Oosteinde, zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Een donkere SUV raakte rond 19:00 uur bij een inhaalmanoeuvre een stoeprand en klapte vervolgens tegen een informatiebord en kwam tot stilstand tegen een boom. 

Door de klap ontstond er een grote ravage; er vlogen onderdelen in het rond waardoor twee geparkeerde auto's schade opliepen. De SUV zelf is rijp voor de sloop. De hulpverlening kwam direct na het ongeval op gang, een Mobiel Medisch Team bracht twee van de gewonden naar het ziekenhuis. Een van hen heeft meerdere botbreuken opgelopen bij het ongeluk. 

De derde persoon, vermoedelijk een 21-jarige man uit Den Haag, sloeg na het ongeval op de vlucht. De politie vermoedt dat ook hij (ernstig) gewond is geraakt en is dan ook in het kader van hulpverlening op zoek naar deze man. Gisterenavond en afgelopen nacht heeft de politie onder meer met speurhonden naar het slachtoffer gezocht, maar hij is nog niet aangetroffen. Vandaag gaat de zoektocht door, de politie vraagt mensen die informatie over de gewonde man hebben direct 112 te bellen. 

Update 16:08 uur
De politie heeft op Twitter gemeld dat de man gevonden is. Hij zal op een later moment verhoord worden over zijn aandeel in het ongeluk.