Man gewond geraakt na overlopen inbrekers

Zaterdagavond is een 31-jarige man in Arnhem gewond geraakt nadat hij twee inbrekers in zijn woning betrapte. De politie werd rond 21:00 uur naar de Doeffstraat geroepen omdat buurtbewoners hulpgeroep hadden gehoord. Ter plaatse gekomen troffen zij de bewoonster aan. Zij vertelde dat, nadat ze was thuisgekomen, ze vermoedde dat er was ingebroken. 

Hierop belde zij haar partner, die samen met een andere man naar de woning kwam. Toen de bewoner zijn woning binnenging kwam hij de inbrekers tegen die hem bedreigden. Daarop vluchtte hij zijn woning weer uit, waarbij hij lelijk ten val kwam. Hij moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen. 

De inbrekers zijn gevlucht. Uit het eerste (buurt)onderzoek dat is gehouden is het vermoeden naar voren gekomen dat ze in een witte bestelbus zijn weggereden. De politie heeft een burgernetbericht verspreid, maar de daders zijn nog niet gevonden. Het gaat om twee mannen in zwarte kleding. Mensen die iets gehoord of gezien hebben wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.