Slachtoffer dodelijke steekpartij eerder te gast bij mr. Frank Visser

Bij een steekpartij aan de Weimarstraat in Den Haag is gisteravond een 25-jarige man om het leven gekomen. Het slachtoffer is Bjorn Amattarmoedji. Hij was eerder te zien in een uitzending van Mr. Frank Visser waarin hij samen met zijn vriendin klaagde over de stankoverlast door een van zijn buren, zo meldt de website Boevennieuws op hun pagina. 

Bjorn werd rond 20.30 uur gisteravond neergestoken ter hoogte van kindcentrum Toermalijn aan de Weimarstraat in Den Haag. Vlak daarvoor zou hij ruzie hebben gekregen met een andere man die hij in die straat was tegen gekomen. Het zou gaan om een al langer lopend conflict. De man stak Bjorn Amattarmoedji vervolgens neer.

Agenten troffen hem vervolgens zwaargewond aan op straat. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en hij is uiteindelijk met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij later alsnog aan zijn verwondingen. De politie heeft diezelfde avond nog een verdachte kunnen aanhouden. Het gaat om een 27-jarige man uit Den Haag.