FOK! Wat een weer: mistig..

In het noordwesten en midden lage bewolking en lokaal mist. In de loop van de ochtend lost de mist op, verdwijnt de lage bewolking en komt er op veel plaatsen meer ruimte voor de zon. In het uiterste zuiden is nog sluierbewolking aanwezig. Het blijft overal droog. Het wordt ’s middags niet warmer dan +2°C, in de avond daalt het kwik al snel weer tot onder het vriespunt. De matige (zuid)oostenwind maakt het voor het gevoel nog wat kouder.

In de nacht naar zondag is het helder, in het noordoosten kan een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -3°C aan de kust tot -7°C in het noordoosten. De oostenwind is zwak, in de kustgebieden matig.

Zondag overdag is het zonnig en blijft het droog. Met maxima net boven het vriespunt wordt het nog iets kouder dan vandaag. De wind blijft zwak tot matig en draait geleidelijk naar noordoost. (Bron: KNMI)

Foto van precies 2 jaar geleden (Foto: Disbatch)
Foto van precies 2 jaar geleden (Foto: Disbatch)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!