Het WTF-bericht van vandaag: de bellikker

Voor het WTF-bericht van vandaag gaan we naar Salinas in Californië. Daar woont Sylvia Dungan met haar man en kinderen. Tot zover niets vreemds.

Op een goede dag, toen de ouders het huis om 5 uur 's morgens hadden verlaten en hun kinderen nog thuis waren, sloeg het beveiligingssysteem alarm omdat er iemand bij de voordeur was. Het bleek een man die 3 uur aan de voordeurbel heeft staan likken. Helaas voor de bellikker hing er een camera die dit gebeuren heeft gefilmd. Sylvia Dungan vertelt dat dit wel een van de vreemdste dingen is die ze ooit heeft gezien. "Ik dacht dat ik inmiddels alles wel had gezien, maar dit spant de kroon.”

Gelukkig voor 'het slachtoffer' is er niets beschadigd en de deurbel heeft er ook geen trauma aan overgehouden. "Achteraf kun je er haast om lachen, omdat hij technisch gezien niet héél veel heeft misdaan.” vertelt ze. "Dit laat maar weer zien hoe belangrijk het is om je huis te beveiligen.”

De politie heeft de bellikker geïdentificeerd. Het bleek de 33-jarige Roberto Daniel Arroyo. Arroyo heeft al andere misdrijven begaan en wordt gezocht.