Jennifer Morrison naar Dutch Comic Con

Jennifer Morrison komt naar Nederland. In november zou Jennifer al aanwezig zijn op de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con, maar moest haar komst cancelen vanwege filmverplichtingen. Om het goed te maken met haar fans heeft de actrice bevestigd naar de volgende editie te komen op 23 en 24 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. 
 
Morrison is vooral bekend door haar rol als Emma Swan, die zij sinds 2011 speelde in de razend populaire tv-serie Once Upon a Time. Ook is ze bij een groot publiek bekendgeworden als Dr. Allison Cameron in de bekende serie House, waarmee zij van 2004 t/m 2012 op tv was. Haar cv bestaat uit nog veel meer tv- en seriewerk. Zo was zij te zien in de serie How I Met Your Mother en in films als WarriorStar TrekMr. & Mrs. Smith en Urban Legends: Final Cut. Haar acteerdebuut maakte zij in 1994 in de film Intersection, waar zij naast niemand minder dan Richard Gere en Sharon Stone schitterde. 
 
Zij is beide dagen aanwezig op Heroes Dutch Comic Con, waar fans met haar op de foto kunnen, handtekeningen van haar kunnen bemachtigen en vragen aan haar kunnen stellen tijdens een van de Q&A’s op het podium. Tickets voor het evenement en de photobooth van Jennifer Morrison zijn vandaag in de verkoop gegaan.

Jennifer Morrison als Emma Swan
Jennifer Morrison als Emma Swan