33-jarige vrouw overleden na steekincident

Omstreeks 03.10 uur in de nacht van woensdag op donderdag kwam bij het Operationeel Centrum van de politie een melding binnen dat er een vrouw gewond op straat zou liggen in de De Ruyterlaan in Clinge. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse.

De vrouw werd met ernstige verwondingen aangetroffen op straat. Pogingen om haar te reanimeren mochten niet baten; de vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie is een onderzoek gestart, de plaats waar de vrouw werd aangetroffen is afgezet als ‘plaats delict’ (PD).

De brandweer kwam ter plekke om schermen te plaatsen. Er werd een buurtonderzoek ingesteld en er zijn meerdere getuigen gehoord. Ook wordt onderzoek gedaan in een woning aan de De Ruyterlaan. Om die reden zijn alle aanwezigen die in de woning waren tijdelijk elders ondergebracht.

Het slachtoffer betreft een 33-jarige vrouw uit Sint Niklaas (België). Rond 05.50 uur is een verdachte aangehouden. Dit betreft een 63-jarige vrouw uit Clinge. Zij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze wordt gehoord. De rol van de verdachte is op dit moment nog onduidelijk, hier wordt onderzoek naar gedaan. Het onderzoek ter plaatse is op dit moment nog niet afgerond en zal vermoedelijk nog een groot deel van de dag duren.