Raymond van Barneveld kijkt vooruit naar 2019

Raymond Van Barneveld staat weer een beetje positief in het leven, na zijn vroegtijdige uitschakeling op het wereldkampioenschap darts van de PDC. Na de pijnlijke uitschakeling in de tweede ronde zit de Hagenaar niet in zak en as.

"Bedankt voor alle lieve berichten na de uitschakeling en de documentaire. Het was zwaar maar er komt een mooi jaar aan. Ik geef nooit op", zegt de vijfvoudig wereldkampioen op Instagram. De docu werd vorige week uitgezonden op RTL7 en is gemaakt door Helden Media. KIjk de docu hier terug.  

Vorige maand kondigde Van Barneveld aan dat hij eind volgend jaar stopt met darten. Hij wilde dit WK vlammen, maar struikelde in het Alexandra Palace al over de eerste horde, WK-debutant Darius Labanauskas uit Litouwen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Bedankt voor alle lieve berichten na uitschakeling en documentaire het was zwaar maar er komt een mooi jaar aan We Never Give Up.

Een bericht gedeeld door Raymond van Barneveld (@raybar180) op25 Dec 2018 om 10:30 (PST)

Donderdag gaat het WK verder. Benito van de Pas speelt die avond nog zijn derderondepartij tegen Toni Alcinas. Michael van Gerwen speelt diezelfde avond al zijn partij in de achtste finales tegen Adrian Lewis.