2 arrestaties om dodelijke steekpartij in Vlissingen

Woensdagmorgen vroeg is in de Kasteelstraat in Vlissingen een man om het leven gekomen bij een steekpartij. Na een melding vonden agenten rond 02:30 uur de zwaargewonde man op straat. Ook de ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij overleed niet veel later. Het gaat om een 28-jarige man uit Vlissingen.

Uit het politieonderzoek bleek dat er een man was gevlucht. Agenten zetten de omgeving af en zochten naar hem. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. Rond 02:40 uur werd in de Van Hoorn van Burghstraat een 17-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Het politieonderzoek leidde verder naar een woning in de Kasteelstraat. Hierbij werd een 22-jarige vrouw (woonplaats nog onbekend) aangehouden. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de steekpartij.

De politie heeft in de Kasteelstraat onderzoek gedaan, hierbij werd de straat gedeeltelijk afgezet. Zo zijn er getuigen verhoord en is op straat en in de woning naar sporen gezocht.

2 arrestaties om dodelijke steekpartij in Vlissingen (Foto: Politie.nl)
2 arrestaties om dodelijke steekpartij in Vlissingen (Foto: Politie.nl)