Ontwikkelaar Code Vein laat van zich horen

Sinds uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco de post-apocalyptische actie-RPG Code Vein heeft uitgesteld naar 2019, is het behoorlijk stil rond de game. In de nieuwe uitgave van Weekly Famitsu geeft de ontwikkelaar aan dat deze stilte binnenkort doorbroken wordt.

Zo geeft uitvoerend producent Yusuke Tomizawa aan dat het team hard aan het werk is om de nieuwe releasedatum zo snel mogelijk bekend te maken. Producent Keita Iizuka staat hem hierin bij. Zijn hoofddoel voor 2019 is om Code Vein in de handen van de alle gamers te krijgen. Hij staat te springen om de promotie-activiteiten weer op te starten. De ontwikkeling is weer bijna op dat punt aangekomen.

Op het moment is nog niet duidelijk wanneer de volgende onthulling komt, of wat deze inhoudt. De release staat vooralsnog voor 2019, specifieker kunnen ze het nog niet maken. Maar het is in ieder geval goed om te horen dat de ontwikkeling nog in volle gang is en de game geen stille dood sterft. Code Vein zal uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en pc.