Politie treft wapens en illegaal vuurwerk aan bij agressieve zatlap

Zaterdagavond heeft de politie in een woning aan de Koos Vorrinkstraat in Goes een partij vuurwerk en diverse wapens in beslag genomen. De politie kreeg rond 22.00 uur diverse meldingen van vuurwerkoverlast in deze straat. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse en troffen in een speeltuintje diverse restanten van zwaar vuurwerk aan. Het vuurwerk zou door een bewoner en twee kinderen zijn afgestoken.

Zeer agressief
In de woning troffen agenten de dronken man en twee minderjarige kinderen aan. De bewoner wilde totaal niet meewerken en was zeer agressief naar de agenten. Bij onderzoek werden een partij legaal en illegaal vuurwerk gevonden. Ook stuitten agenten op diverse wapens, zoals een kapmes, zwaard, soort wapenstok, mes en een op echt gelijkend neppistool. Het vuurwerk en de wapens werden in beslag genomen.

Zorgmelding
De politie heeft een zorgmelding opgemaakt over de situatie met de minderjarige kinderen en dit bij Veilig Thuis gemeld. De man wordt later verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.