Zwaargewonde man overleden in ziekenhuis; politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een man die in de nacht van zondag 25 op maandag 26 november zwaargewond werd binnen gebracht in het ziekenhuis in Maastricht. De 31-jarige man, met Marokkaanse en Nederlandse nationaliteit, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is woensdagmiddag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Rechercheteam
Inmiddels is een team van zo’n 15 rechercheurs met het onderzoek bezig. Op dit moment is niet duidelijk wat er met de man gebeurd is. Met alle scenario’s wordt rekening gehouden. Een misdrijf kan niet worden uitgesloten volgens de politie.

Slachtoffer
Het is bekend dat de 31-jarige man zich vooral in Maastricht en omgeving en in België ophield, maar het is niet bekend op welk adres hij verbleef. Het slachtoffer is bekend bij de politie.

Vandaag zal er sectie op het lichaam verricht worden. De politie is op zoek naar getuigen. Wie iets heeft gehoord of gezien of andere informatie heeft over de man wordt verzocht om contact te zoeken met de politie. Dat kan op 0900--8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.