FOK! Wat een weer: van tijd tot tijd regen

Vandaag is het zwaar bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen. Later in de middag wordt het van het zuidwesten uit geleidelijk droog. Met temperaturen van ca. 10°C is het vrij zacht. De zuidenwind is matig boven land en (vrij) krachtig aan de kust en op het IJsselmeer. In de loop van de dag neemt de wind in kracht toe en wordt vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en op het IJsselmeer.

In de nacht naar vrijdag blijft het overwegend bewolkt maar wordt het op de meeste plaatsen droog. In het westen komen er in de loop van de nacht enkele opklaringen binnen, maar kan er ook een bui van zee binnendrijven. De minimumtemperaturen liggen rond 8°C bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige wind.

Vrijdag overdag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken. Vooral in het westen en noordwesten kan een enkele bui voorkomen. Met maxima rond 11°C wordt het opnieuw zacht. De wind draait geleidelijk naar zuidwest en neemt af tot matig, aan zee mogelijk nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland

Sneeuw in de buurt van Heerlen (Archieffoto van Luuntje)
Sneeuw in de buurt van Heerlen (Archieffoto van Luuntje)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!