Hond doodverkracht door drugsverslaafden

Vertrouwen in de mensheid. In het Indiase Mumbai is ene Courage overleden. Courage was een hond en had de pech om op het pad van vier drugsverslaafden te komen. Die grepen het dier en begonnen aan een uiteindelijk dodelijke groepsverkrachting van de arme hond.

Een bewoonster zag de hond bloedend op straat liggen, met een ernstig verminkt geslachtsdeel. Van een riskjachauffeur hoorde ze dat vier mannen het arme beest hadden verkracht, naar alle waarschijnlijkheid onder invloed van drugs. 

"Volgens de chauffeur waren de voorpoten vastgebonden", aldus de bewoonster, die naar eigen zeggen 'nog meer vreselijke details' hoorde van de chauffeur. Die was zelf op de herrie afgekomen en rende richting de plaats delict, waarna de daders er gelijk vandoor gingen.

Courage vluchtte ook, maar de bewoonster vond het dier de volgende dag bij een tempel. Ze bracht hem naar Animals Matter To Me, een dierenwelzijnsorganisatie, maar na een paar dagen moesten de pogingen om het dier er (fysiek) weer bovenop te krijgen gestaakt worden.