FOK! Wat een weer: bewolkt en koud

Er is vandaag vrij veel bewolking, de zon zal slechts spaarzaam te zien zijn. Verspreid over het land is er vooral in de middag kans op wat lichte regen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noorden tot 4°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is matig, lokaal mogelijk vrij krachtig en aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig. In de loop van de middag neemt de wind boven het IJsselmeer en het noordwestelijk kustgebied toe naar krachtig tot hard, 6-7 Bft.

In de nacht naar dinsdag is het droog en bewolkt. De minimumtemperaturen liggen tussen 3°C in het noorden en rond het vriespunt in het uiterste zuidoosten. De noordoostenwind is vrij krachtig, op het IJsselmeer en aan de kust krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Dinsdag overdag is het bewolkt en vrijwel overal droog. In de avond kan er in het noordoosten lichte sneeuw voorkomen, dit zou tot lokale gladheid kunnen leiden. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. Er staat een stevige oostenwind die het voor het gevoel extra koud maakt. Boven land staat een vrij krachtige wind, langs de kust en boven het IJsselmeer is deze krachtig tot hard. In de avond neemt de wind langzaam wat af. (Bron: KNMI)

Nederland

Kroezel reist verder door Spanje en was bij een sombere Playa de Canuela
Kroezel reist verder door Spanje en was bij een sombere Playa de Canuela

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!