Stan Lee (95) overleden

Stan Lee, de bedenker van vele striphelden, slechteriken en verhaallijnen, is overleden. Dit heeft zijn dochter aan TMZ bevestigd.

Maandagochtendvroeg werd er een ambulance naar het huis van Lee in Hollywood Hills gestuurd en werd hij vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Het mocht niet meer baten en Stan Lee overleed. In februari werd al bekend dat hij een hevige strijd voerde met een terugkomende agressieve vorm van longontsteking. In 2017 moest Lee zijn vrouw begraven, met wie hij bijna 70 jaar getrouwd was. Zij overleed na een heftige beroerte.

Eerder dit jaar gaf Stan Lee aan te stoppen met het bezoeken van Comic Cons en andere soortgelijke evenementen, aangezien zijn leeftijd en verslechterde gezondheid het niet meer toelieten.

Stan Lee laat zijn dochter achter. Voor Marvel-fans zal hij bekend blijven staan als een boegbeeld voor de superheldenwereld en herinnerd worden om zijn fantasievolle verhalen. Daarbij heeft hij een cameo in elke Marvel-film tot nu toe gehad. Hij is 95 jaar geworden.

Stan Lee (95) overleden (Foto: ANP)
Stan Lee (95) overleden (Foto: ANP)