Man wordt auto ingetrokken en beroofd

Vrijdagavond werd een 20-jarige Rotterdammer op de Krabbendijkehof in Rotterdam een auto in getrokken. Hij kreeg een mes op zijn keel, werd beroofd, en er even verder weer uit gezet. De politie zoekt getuigen en doet een dringende oproep aan mensen met camerabeelden of foto’s van dit incident om dit te delen met de politie. 

Het 20-jarige slachtoffer liep rond 21.00 uur op de Krabbendijkehof, toen er een auto naast hem stopte met drie mannen erin. De bestuurder draaide het raampje open en vroeg iets aan het slachtoffer. Terwijl het slachtoffer zich voorover boog, stapte één van de mannen uit en trok het slachtoffer de auto in. Onder bedreiging van een mes werden zijn zakken leeg gehaald. De Rotterdammer werd zonder zijn persoonlijke spullen en flink van slag in de buurt van Rijnhaven er weer uitgezet. De man is niet gewond geraakt.

De mannen reden in een kleine zwarte auto. Twee mannen zaten achterin de auto en één achter het stuur. Alle drie de daders zijn licht getint, hebben zwart haar en zijn vermoedelijk tussen de 23 en 25 jaar oud. De twee mannen op de achterbank, van wie er eentje wat forser en de ander wat kleiner was, hadden allebei een mes.

Mensen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kunnen zij het tipformulier op de website gebruiken. 

Man in auto getrokken en beroofd (Stockfoto Politie.nl)
Man in auto getrokken en beroofd (Stockfoto Politie.nl)