FOK! Wat een weer: zonnig en droog

Vanochtend kan er in het noordelijk kustgebied eerst nog een bui voorkomen. Verder is het zonnig en blijft het droog. De middagtemperatuur bedraagt 13°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust aanvankelijk vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig. In de loop van de dag neemt de wind af naar zwak tot matig en draait daarbij naar zuidoost.

In de nacht naar vrijdag trekken er enkele wolkenvelden over en blijft het waarschijnlijk droog. Later in de nacht ontstaan er enkele mistbanken. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5°C. De wind wordt zwak tot matig en draait naar een oostelijke richting.

Vrijdag overdag is het vrij zonnig en blijft het droog. Vooral in het noorden komen er in de ochtend nog enkele wolkenvelden voor. De middagtemperatuur wordt 11°C op de Wadden tot 14°C in het zuiden. De wind wordt matig en komt uit het zuidoosten. In de avond wordt de wind langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland

Fraaie zonsopkomst bij Monique (Foto: DJMO)
Een mooie zonsopkomst bij DJMO. (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!