Rastakhan's Rumble is volgende uitbreiding van Hearthstone

Blizzard heeft tijdens de openingsceremonie de nieuwe uitbreiding van Hearthstone aangekondigd. Rastakhan's Brawl heeft als setting de Gurubashi Arena in Stranglethorn Vale en plaats ons in een gladiatoren-gevecht tussen bekende Trollen-facties.

In totaal worden er 135 nieuwe kaarten toegevoegd om de meta een schop onder zijn kont te geven. Elke klasse wordt vertegenwoordigd door een Godachtig wezen, een 'Loa'. Dit wordt relevant in de singleplayer-modus, waarin je als rookie besluit één van de Loa te volgen in de strijd voor glorie.

Het nieuwe keyword van deze expansion is 'Overkill'. Wanneer je een minion doodmaakt met meer damage dan eigenlijk nodig is, activeert het 'Overkill'-effect. Ook krijgt elke klasse een 'Spirit', een specifieke kaart die één beurt Stealth heeft en een sterk effect tot zijn beschikking heeft. De eerste voorbeelden van deze effecten vind je hieronder.

Blizzard biedt twee pre-orders aan. Er is de traditionele '50 packs voor 50 euro', dit keer met als extra bonus een card back en King Rastakhan zelf als Shaman Hero. Dit keer biedt Blizzard ook een goedkopere pre-order aan: 17 packs voor 20 euro. Hier zit dezelfde card back in, maar geen Shaman Hero. De uitbreiding lanceert op 4 december.

Sul'thraze Hearhstone

Spirit of the Shark Hearthstone