Spellenspektakel bestaat 25 jaar

Op 10 en 11 november viert het Spellenspektakel haar 25-jarige jubileum tijdens het Spellenspektakel 2018 in het Beursgebouw in Eindhoven. Vorig jaar kreeg het evenement ruim 10.000 bezoekers en ook dit jaar kunnen bezoekers de nieuwste spellen proberen, vinden er demonstraties en toernooien plaats en is het Kinderplein terug.

Tijdens de twee dagen van het Spellenspektakel is er van alles te doen. Je kunt de nieuwste spellen uitproberen, demonstraties volgen en deelnemen aan verschillende toernooien waarbij grote prijzen te winnen zijn. De uitgevers geven je uitleg over hun spellen. Bespreek je tactieken of achterhaal de tricks van je tegenstander met hen en wie weet word je beter in je spel. Er zijn verschillende spellenverenigingen en clubs aanwezig die meer kunnen vertellen over hun activiteiten. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal ingericht Kinderplein. Hier kunnen kinderen spellen spelen, maar ook knutselen en uitrusten.

Net als voorgaande jaren zijn er tal van tweedehands spellen te koop, zodat naast de nieuwste spellen ook ieders favorieten van vroeger opnieuw gespeeld kunnen worden. Toegangskaarten kosten €11,00 voor volwassenen (personen van 13 jaar en ouder) en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen tot 4 jaar krijgen gratis toegang.

Vorig jaar waren we zelf ook aanwezig om te spelen: