NEC heeft nieuwe hoofdsponsor

NEC hoopt een nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren. De zoektocht werd vorige week opgestart nu geldschieter EnergieFlex failliet is.

De energieleverancier vroeg vorige week al surseance van betaling aan en is inmiddels officieel ter ziele gegaan. Daar werd in De Goffert geschokt op gereageerd, vertelde algemeen directeur Wilco van Schaik via de officiële kanalen. "We zijn compleet verrast, want we hadden samen een uniek en ambitieus plan ontwikkeld voor de club en de stad Nijmegen”, stelde hij destijds.

EnergieFlex was sinds 2016 shirtsponsor van de Nijmegenaren en een massale zoektocht naar een nieuwe geldschieter lijkt snel resultaat te hebben. “Morgenmiddag verwachten we met goed nieuws naar buiten te kunnen treden, want zoals het er nu naar uit ziet hebben we niet voor niets met zijn allen zo hard gewerkt”, meldt Van Schaik via de clubsite. Hij maakte niet bekend of de nieuwe partner zich ook gaat richten op de maatschappelijke stichting van NEC, waar EnergieFlex ook sponsor van was.

Update
NEC heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in De Klok Logistics, meldt de club via de officiële kanalen. De club uit de Keuken Kampioen Divisie moest op zoek naar een nieuwe geldschieter omdat EnergieFlex aan een faillissement ten onder ging. Algemeen directeur Wilco van Schaik is blij dat de club snel kon schakelen. "De Klok Logistics is een écht Nijmeegs en prachtig bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkt voor de grootste firma’s."