Seks met je 'overleden partner'

De 35-jarige Britse Jade Stanley, moeder van vier kinderen, wordt rijk. Hoe? Onder andere door het maken van sekspoppen die op overleden partners van klanten lijken. Stanley is voorzover bekend de eerste die deze vorm van troost biedt aan mensen die graag nog eens intiem willen zijn met hun overleden dierbare.

Het gaat dus niet alleen maar om de seks, verzekert de onderneemster die ook al een zonnestudio beheert en achttien maanden geleden voor het eerst interesse toonde in de poppen. "Ik was erg nieuwsgierig en ontdekte dat veel van de concurrentie de poppen alleen maar aanbiedt voor seksuele handelingen. Ik wilde het van een andere kant bekijken, meer om mensen te helpen die steun nodig hebben, of mensen die een mentale achterstand hebben of problemen hebben met sociale interacties."

Heel speciaal zijn de poppen die je kan laten lijken op een overleden partner. "Dit kan klanten echt heel erg helpen. Ze kunnen zo een stukje van hun geliefde bij zich houden. Het geeft ze steun en deze poppen worden heus niet allemaal om smerige redenen gekocht."

De gehuurde of gekochte poppen worden uiteraard allemaal erg discreet afgeleverd en als de huurpoppen weer worden opgehaald, wordt de vagina verwijderd en een nieuwe teruggeplaatst, zodat de volgende klant weer lekker fris aan de gang kan. Een pop kopen kan vanaf 4500 euro en dan kan de klant het uiterlijk naar wens aanpassen, tot aan littekens, tattoeages en moedervlekken aan toe.

De poppen van Stanley zijn de komende weken al volgeboekt, maar ze zit te wachten op een nieuwe levering vanuit China en ze wil zelfs internationaal gaan met haar bedrijf. "Ik wil dolgraag een kantoor in Atlanta. De markt hiervoor is zo enorm, het stopt hier niet. Op dit moment zijn we aan het onderhandelen met een aantal pornosterren om poppen te maken die op hen lijken."

Het lijkt erop dat de toko van mevrouw Stanley zich ondanks alle mooie troostende woorden dan uiteindelijk toch zal focussen op het verhuren van seksartikelen.