NFL: Broncos drogen Cardinals af

Thursday Night Football heeft voor fans van de Arizona Cardinals bepaald geen lekker avondje opgeleverd. De ploeg ging thuis hard onderuit tegen de Denver Broncos en heeft na zeven wedstrijden in de NFL dit seizoen nog altijd maar één overwinning op zak.

Cardinals-quarterback Josh Rosen gooide na nog geen minuut al een interception, die Todd Davis gelijk maar de endzone in wist te duiken: touchdown Broncos. Niet veel later gaf Broncos-quarterback Case Keenum de bal aan wide receiver Emmanuel Sanders, die er een uiterst fraaie worp uit wist te gooien naar Courtland Sutton: touchdown Broncos en 0-14 na nog geen zeven minuten.

Chris Harris maakte de avond voor de Arizona-fans nog pijnlijker door nog voor het einde van het eerste kwart voor Rosen's volgende interception te zorgen. De cornerback maakte er een 53-yard return van, touchdown Broncos dus. Vroeg in het tweede kwart wierp Keenum de bal naar Sanders, die er dit keer een 64-yard touchdown van maakte, waarna Royce Freeman kort voor half time al de vijfde Broncos-touchdown scoorde.

Het meeste leed was daarmee wel geleden voor de Cardinals, want de bezoekers deden het in de tweede helft relatief rustig aan. Ze scoorden nog een touchdown, maar een pass van Rosen op Larry Fitzgerald zorgde er zowaar voor dat de Cardinals dat ook deden. Brandon McManus trapte in het vierde kwart de laatste score tussen de palen: 10-45.

Cardinals - Broncos (Bron: YouTube)