Master trainers in Let's Go, Pikachu!

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bekendgemaakt dat de 'Master Trainers' in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! uit te dagen zijn.

In Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! is het spel nog niet over wanneer de speler kampioen van een Pokémon League wordt. Na zijn kampioenschap krijgt de speler te maken met Master Trainers, die gespecialiseerd zijn in het trainen van een bepaalde Pokémon-soort. Dit betekent dat er een Master Trainer is voor elke Pokémon-soort in de regio Kanto. Boven het hoofd van elke Master Trainer wordt een afbeelding van zijn favoriete Pokémon getoond. Tijdens het gevecht met een Master Trainer mogen er geen items gebruikt worden. Spelers die als winnaar het strijdtoneel verlaten, kunnen de titel van de betreffende Master Trainer opeisen. Titels kunnen vervolgens in het spel weergegeven worden tijdens Link Battles.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn op 16 november 2018 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.