FOK! Wat een weer: wolkenvelden

De ochtend begint met wolkenvelden waaruit plaatselijk motregen kan vallen. In het zuiden en oosten van het land is aanvankelijk in opklaringen nog een mistbank mogelijk. In de middag breekt de bewolking op steeds meer plaatsen en gaat de zon vaker schijnen. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind komt uit het noord- tot noordoosten en is overwegend matig.

Komende nacht zijn er flinke opklaringen. Het blijft droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 6°C. In het noordoosten ligt de minimumtemperatuur nog enkele graden lager en kan er vorst aan de grond voorkomen. De noordoostelijke wind is zwak.

Vrijdag is het vrij zonnig en droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 16°C. De oostelijke wind is zwak.

In het weekend aanvankelijk rustig en droog herfstweer met af en toe zon. Vanaf maandag mogelijk wat regen, meer wind en een maximumtemperatuur die daalt naar waarden rond of net beneden normaal. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Begin oktober spotte Charged deze mooie lucht in de buurt van Offingawier(Foto: Charged)
Begin oktober spotte Charged deze mooie lucht in de buurt van Offingawier (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!