Getaserde autoneuker krijgt voorwaardelijke straf

Ene Ryan Malek uit Newton, Kansas lijkt rechtstreeks weggelopen te zijn uit Paradise PD. De 24-jarige jongeman is door de politie namelijk aangetroffen terwijl hij een auto aan probeerde te duwen. Dat doen wel meer mensen, maar in dit geval gaat het om de andere betekenis van 'aanduwen'.

Volgens Oom Agent was Malek druk bezig om de uitlaatpijp van een geparkeerde auto te penetreren. Iemand belde de politie na het zien van de aanranding en de agenten kwamen, maar meneer was geenszins van plan om voor het zingen de kerk uit te gaan.

Na meerdere verzoeken om te stoppen genegeerd te hebben was de autoliefhebber dan ook de sjaak: een agent taserde hem, waarna het wél afgelopen was met de neukpartij. Niet geheel verrassend bleek Malek ietsje teveel gedronken te hebben: zijn bloed bevatte vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

Inmiddels heeft Malek schuld bekend, waardoor hij onder een gevangenisstraf uit is gekomen. Wel heeft hij een voorwaardelijke straf gekregen, dus de volgende keer kan hij hem bij het zien van een fraaie automobiel wellicht beter in de broek houden.