Mark Strong wil dat je de fucking objective speelt in Battlefield V

Later vandaag komt EA/DICE met een boel nieuwe informatie inzake de singleplayerportie van Battlefield V. Dat werd gisteren aangekondigd in een tweet op het kanaal van de oorlogfranchise, vergezeld met wat grappige soundbites van niemand minder dan Mark Strong.

Strong zal de narrative verzorgen van zowel de proloog als de epiloog in de SP-campaign van Battlefield V. Het singleplayergedeelte zal op dezelfde manier vormgegeven worden als in Battlefield 1, waarbij verschillende oorlogsverhalen verschillende perspectieven bieden van mensen die met de oorlog te maken kregen op verschillende plekken ter wereld.

In het fragment van Mark Strong is hem schijnbaar een bekende frase ingefluisterd door de heren van DICE, namelijk PTFO, oftewel 'play the fucking objective'. Deze kreet hoor je veel in team-based shooters, om teamgenoten erop te attenderen dat ze niet moeten staan lanterfanten of alleen voor de kills moeten gaan, maar ook daadwerkelijk de multiplayer-objective moeten spelen. Battlefield V komt op 20 november uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.