Maden in ketchup bij McDonald's

Een klant van de hamburgerketen McDonald's in de Britse universiteitsstad Cambridge kreeg de schrik van haar leven toen ze een beetje ketchup bij haar frietjes/patat wilde. Op haar Twitter-pagina liet ze namelijk een video zien waar maden door de ketchup aan het rondkrioelen waren.

"Ik kom nooit meer vlakbij de ketchup in de McDonald's", aldus de enigszins overdreven reactie van de dame. "Ik vertelde het aan het personeel, maar ze negeerden me allemaal en gingen letterlijk door met bedienen van klanten."

Ze ging nog even door. "We moesten letterlijk klanten ervan weerhouden om de ketchup te eten, omdat ze het niet doorhadden", waarna Isabella's Twitterfeed volstroomde met reacties van Twittervriendinnen die het ook allemaal maar vies en walgelijk vonden en direct ook maar kots-emoji's begonnen te sturen.

McDonald's reageerde ook nog even met de boodschap dat ze contact zullen proberen te leggen met de klant en ze legden nogmaals uit dat al hun spullen dagelijks grondig schoongemaakt dienen te worden door het personeel. Inmiddels zijn ze een intern onderzoek begonnen naar hoe dit heeft kunnen gebeuren.