Homo lokt geblinddoekte hetero's het bed in en wordt aangeklaagd

Vier Britten voelen zich flink genaaid. Zij dachten stuk voor stuk met een mooie deerne het bed gedeeld te hebben, maar achteraf bleek deze lieftallige Anne helemaal Anne niet te zijn: het was ene Duerte Xavier en ja, dat is toch echt een man.

Xavier deed zich op Tinder voor als vrouw en wilde graag een ontmoeting in een park of in zijn appartement. Daar zat één voorwaarde bij: de partners moesten geblinddoekt zijn gedurende de hele ontmoeting. "Wees mijn gehoorzame speelgoed", was de opdracht van Xavier voor zijn bedpartners.

Een 33-jarige man kon zich niet inhouden terwijl Anne hem flink oraal aan het verwennen was en hij trok zijn blinddoek af. Zijn verbazing was op z'n zachtst gezegd groot toen bleek dat niet een leuke dame, maar een vent met een baard aan zijn jongeheer lag te sabbelen.

Het slachtoffer voelde zich stevig voor lul gezet en deelde de nodige klappen uit aan Xavier, die opvallend genoeg nog bleef smeken om een tweede ontmoeting. Daarop stapte de andere man naar de politie en tijdens het onderzoek kwamen nog drie slachtoffers van de oplichterij boven water.

De vier mannen lieten allemaal weten dat ze dachten met een vrouw te neuken, maar de advocaat van Xavier gelooft er geen reet van. Volgens haar waren ze echt wel op de hoogte van de situatie en was het slechts een rollenspel.

De vraag van vandaag is dan ook niet al te ingewikkeld: wat was jouw meest opvallende verrassing op het intieme gebied?