20 jaar cel voor doodsbedreiging naar rechter, 10 dagen voor uitnodigen tot pijpbeurt

Alan McCarty Jr uit Milton, Florida is niet de allerslimste man ooit. Vorig jaar moest hij voor de rechtbank verschijnen in een zaak rondom de voogdij van een kind en op het moment dat er tegen hem uitspraak werd gedaan flipte ons aller Alan.

Rechter Stasia Warren werd door de 36-jarige McCarty met de dood bedreigd, terwijl hij ook het nog ongeboren kind van een aanklaagster bedreigde. Dat mocht natuurlijk niet en dus werd er gelijk een nieuwe rechtszaak aangespannen.

In augustus werd McCarty al schuldig bevonden, nu volgde de uitspraak en na het horen daarvan zal hij wellicht toch een beetje spijt hebben gehad van zijn uitbarsting: het opgewonden standje mag 20 jaar lang na gaan denken over zijn zonden.

Overigens kreeg hij er ook nog tien dagen celstraf bij wegens vuilbekkerij richting de rechter in zijn nieuwe zaak, Matt Foxman. Die dreigde er eerder tijdens de hoorzitting nog mee dat hij McCarty's mond dicht zou laten tapen als hij niet ophield met zijn grofgebekte onderbrekingen.

McCarty nodigde Foxman ook nog uit tot een potje orale seks, maar daar had de rechter niet al te veel trek in. "U stelde mij nog voor om u orale seks te geven, iets waar ik destijds vriendelijk voor heb bedankt - wat ik nu overigens nog steeds doe, even voor de volledigheid", aldus de rechter.

Een rechter met de dood bedreigen is geen strak plan (Bron: YouTube)