Fortnite introduceert 'per ongeluk' boob physics

Je zal er de hele week al naar hebben uitgekeken, of het zal je compleet ontgaan zijn, maar het zesde seizoen van Fortnite is vandaag uit, zoals we al eerder berichtten. Seizoen 6 bevat nieuwe items, nieuwe locaties, nieuwe cosmetica en, jawel, de introductie van tettenphysics.

Een van de nieuwe skins in seizoen 6 heet Calamity, een cowgirl skin van het standaard vrouwelijke Fortnite personage. Wanneer je met deze skin de emote 'Jubilation' gebruikt, blijkt dat de boobs van Calamity niet zo statisch meer zijn als voorheen.

Ontwikkelaar van Fortnite, Epic Games, heeft hierop gereageerd en zegt dat het slechts een ongelukje was. "Dit is onbedoeld, gênant, en onachtzaam van ons om dit zo uit te geven. We zijn hard aan het werk om dit zo snel mogelijk te herstellen." En daar is Epic Games inderdaad mee bezig, want enkele emotes waarmee je de 'boob jiggle' aan het werk kan zien, zijn imiddels gedeactiveerd totdat het probleem gevonden is.

Het was altijd Epic Games zijn bedoeling om borsten niet te laten bewegen. Ondanks dat Fortnite draait om het klakkeloos uitmoorden van al het andere leven op een eilandje, zou dit zo zijn om de game geschikt te maken voor de 'jongere markt'. Het lijkt erop dat Epic Games een andere manier had gevonden om deze markt aan te spreken, maar zich blijkbaar toch bedacht heeft.