Meer over familiedrama in Papendrecht

Het politieonderzoek naar de vier dodelijke slachtoffers die zaterdagmorgen zijn aangetroffen in een woning aan de Cremerstraat in Papendrecht, is in volle gang. De oorzaak van de brand in de woning wordt ook in dit onderzoek meegenomen. Het onderzoeksteam gaat er op basis van de eerste onderzoeksresultaten vanuit dat de beide ouders en hun twee kinderen (een jongen van vier en een meisje van zes) door geweld om het leven zijn gekomen. Er zijn sterke aanwijzingen dat de 32-jarige vader de twee kinderen en de vrouw van 32 om het leven bracht en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd.

Zaterdagochtend 22 september kregen diverse hulpdiensten even voor 11.00 uur melding van een uitslaande brand in een woning. Hulpverleners waren snel ter plaatse en toen zij de korte maar hevige brand hadden geblust, troffen ze de lichamen van de ouders en hun twee kinderen aan. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd doet de politie onder leiding van het Openbaar Ministerie nauwgezet onderzoek. De recherche doet buurtonderzoek en spreekt met getuigen en andere direct betrokkenen. De familie van de slachtoffers wordt bijgestaan door familierechercheurs.

Het onderzoek naar de toedracht van het familiedrama is in volle gang. Heb je iets gezien, of woon je in de buurt en heb je camerabeelden, dan hoort de politie dat graag van je. je kunt ze bellen op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Familiedrama in Papendrecht
Familiedrama in Papendrecht