'Trump heeft champignonpenis en schaamhaar als een Yeti'

Stormy Daniels, ze zal inmiddels bij de meesten wel bekend zijn. In het kort: de porno-actrice zegt met de inmiddels Amerikaanse president Donald Trump het bed gedeeld te hebben, waarna ze een behoorlijke som aan zwijggeld kreeg. Alles wijst die kant op, tot en met de ex-advocaat van Trump aan toe, alleen de president zelf lijkt nog te geloven dat het allemaal fake news is.

Ook bij Daniels moet er natuurlijk geld in het laatje komen en dus brengt ze een boek uit, waar de nodige details alvast over zijn uitgelekt. Waarom ze begin dit jaar besloot met haar verhaal naar buiten te komen, ondanks het ontvangen van een flink pak zwijggeld in 2016, dat geloven we allemaal wel. We willen natuurlijk vooral weten hoe die eerste nacht met Trump in 2006 verliep.

Gelukkig biedt Daniels de nodige details. Trump vertoont mogelijk wat compensatiegedrag, want volgens Daniels is zijn jongeheer kleiner dan gemiddeld, hoewel ze zegt dat het niet 'bizar klein' is. 'De allergrootste ooit' dus, zo mogen we misschien nog verwachten als reactie van Trump op de presidentiële Twitter.

Ook de vorm viel Daniels op. De oranje president heeft namelijk een penis 'met een eikel die lijkt op een paddenstoel, zoals een champignon'. De seks zelf vond Daniels bijzonder matig. "Het verveelde me dat ik genomen werd door een vent met schaamhaar als een Yeti en een piemel die lijkt op het champignonfiguurtje uit Mario Kart."

Volgens Daniels was het 'misschien wel de minst indrukwekkende seks die ik ooit heb gehad', maar niet geheel verrassend leek haar bedpartner die mening niet te delen. "Hij had duidelijk een andere mening over zijn prestaties."

Uiteindelijk is er natuurlijk maar één echt belangrijke zaak: je denkt nu aan de in een enorme bos schaamhaar verstopte champignonpiemel van Donald Trump. Fijne avond.