Releasedatum en preorderbonussen voor Dead or Alive 6 bekendgemaakt

Koei Tecmo Europe kondigt aan dat Dead or Alive 6 op 15 februari 2019 wereldwijd uitgebracht wordt. Het vechtspel komt uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast de officiële releasedatum zijn de eerste details over de digitale pre-orderbonussen bekendgemaakt. In de nieuwe trailer zien we de nog niet eerder bevestigde personages Marie Rose, Ayane en Honoka in actie.

PlayStation 4-bezitters die preorderen, krijgen een DOA6-thema en "The Female Tengu" Nyotengu als een speelbaar personage. Xbox One-gamers die de titel vooraf bestellen, kunnen ook Nyotengu downloaden en ontvangen een bonus-kostuum voor Ryu Hayabusa.

Er werd ook een speciaal Early Purchase Bonus-programma aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One-bezitters. Gamers die Dead or Alive 6 vóór 14 maart 2019 digitaal kopen krijgen een bonuskostuum voor Kasumi. Gamers die deelnemen aan het Early Purchase Bonus-programma op Steam, verzamelen het Kasumi-kostuum en Nyotengu als een downloadbaar personage.

Er is ook een Digital Deluxe-editie van de game voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam met een set van 25 extra kostuums, drie bonusmuziektracks, een exclusief DDX Kasumi-kostuum en nog een speelbaar personage, de Kasumi-kloon, Phase 4.