Gezocht: 500 leuke, single mannen

Aangezien FOK! een verzamelplaats is voor eenzame mannen vonden Lexa.nl en LINDA dit de uitgelezen plaats om 500 leuke (oeps, daar ging het al fout), single mannen te vinden. Die 500 mannen krijgen gratis toegang tot het LINDA.festival (wie wil dat niet) en een dikke kans om een leuke single vrouw te ontmoeten (nogmaals: wie wil dat niet).

Even wat cijfers uit een onderzoek: Bijna 60% van de Nederlandse singles ziet een festival als de ideale gelegenheid hiervoor blijkt uit onderzoek van datingservice Lexa.nl. Tegelijkertijd is 65% van hen bang om een blauwtje te lopen als hij of zij een potentiële crush spot.

Op een festival kijkt ruim 1 op de 3 singles actief rond op zoek naar een nieuwe liefde, maar tegelijkertijd zijn veel singles bang een eerste stap te zetten. Want wat is nu het juiste moment om een gesprek aan te knopen? De wachtrij bij de bar, kassa of toiletten blijkt het ideale moment om je kans te pakken. Zo’n 35% van de singles geeft aan hier een move maken. En wil je de plank niet misslaan met een foute openingszin? Volgens de singles uit het onderzoek zijn dit de top drie beste onderwerpen als ijsbreker om een potentiële nieuwe vlam aan te spreken:

  1. De sfeer op het festival (32%)
  2. De favoriete artiest (25%)
  3. De festival-outfit van de ander (12%)

En als er sparks zijn dan is er een grote kans dat het niet alleen bij deze ene ontmoeting blijft. Want in dat geval wisselt 85% nummers uit voor een vervolgdate, en bijna 40% zou zelfs met hem/haar mee naar huis gaan.

Maar hoe weten deze leuke mannen op het LINDA.festival een potentiële date tussen deze 16.000 vrouwen te vinden? Je herkent de singles aan een rood knipperend hartje. Zo is een eerste kennismaking (al dan niet met wat hulp van een vriend of vriendin) weer een stap dichterbij. Singles die nog wat extra dating-tips kunnen gebruiken, kunnen een bezoekje brengen aan het EHBD (‘Eerste Hulp Bij Daten’) loket. Daar staan er datingcoaches klaar om singles tips te geven voor het vinden van een onvergetelijke date.

Aanmelden kan via deze pagina! We horen graag met wat voor een fraaie deerne je thuis gekomen bent..

Gezocht: 500 leuke single mannen (Foto: Stockfoto PXhere)
Gezocht: 500 leuke single mannen (Foto: Stockfoto PXhere)