Bloed druipt na moord door plafond onderburen

Het lijkt een scene uit een horrofilm, maar voor een huurder van een appartement in het Amerikaanse dorpje Margate in Florida was het toch echt de werkelijkheid toen zij bloed uit het plafond zag druipen.

De vrouw vroeg een klusjesman om met haar naar de bovenburen te gaan, maar zelfs na herhaaldelijk kloppen werd niet open gedaan. Dan maar de politie gebeld, die samen met de brandweer besloot de deur te verwijderen en het appartement binnen te gaan.

Binnen, in de slaapkamer, werden de ontzielde lichamen van de twee bejaarde bewoners gevonden, beiden met een schotwond aan het hoofd. De 66-jarige vrouw lag op het bed, de 84-jarige man lag op de grond met naast zich het vuurwapen. De politie gaat er dan ook vanuit dat de man zijn vrouw eerst neerschoot, waarna hij zichzelf van het leven beroofde.

"De politie onderzoekt de zaak, maar we vermoeden dat er geen gevaar voor de openbare orde dreigt", aldus een poliiemedewerker. Een andere buurman vertelde de verslaggever dat een kogel dwars door zijn muur was gevlogen en dat de politie hem dat moest vertellen, aangezien hij een nachtje van huis was toen de schoten vielen.