Vader slaat bijna-aanrander dochter dood

Een 40-jarige Amerikaan, Melvin Harris III, wordt ervan verdacht een andere man vermoord te hebben. Een en ander leidt tot de nodige boze reacties, want naar verluidt probeerde de uiteindelijk overleden man de dochter van Harris aan te randen.

Harris pikte zijn 16-jarige dochter en twee van haar vriendinnen na het werk op, maar de jongedame moest nog even naar het toilet. Toen ze buiten kwam vertelde ze aan haar vader dat een man had geprobeerd haar toilethokje met geweld binnen te dringen, alvorens een beveiliger de man de winkel uit knikkerde.

Eenmaal op de parkeerplaats wees de dochter de vermoedelijke dader aan, de 26-jarige Leon Armstrong. Harris liep de winkel in en vertelde de beveiliger dat hij de zaak 'op moest lossen', anders zou hij het zelf doen. Dat gebeurde schijnbaar niet, want Harris zag Armstrong even verderop staan en benaderde de man.

Volgens getuigen liep Harris naar Armstrong toe en sloeg hij hem met een harde klap in het gezicht tegen de grond, waar de boze vader ook nog de nodige trappen en klappen uitdeelde. Harris, die zelf vertelde dat Armstrong de eerste klap uitdeelde en dat hij hem eenmaal op de grond niet meer aanraakte, reed vervolgens naar huis en werd daar even later gearresteerd.

Armstrong liep een gebroken neus en ernstig hersenletsel op en overleed niet veel later. Harris is aangeklaagd wegens doodslag.